Länkar

Alla hundägare vet hur svårt det är att hitta rätt hundpensionat, man är ju kräsen och vill bara det bästa för sin vän. Ni kan sluta leta! Jag är övertygat att ni kommer att bli jättenöjda om ni lämnar hunden hos Miriam Draxler på Hundpensionat Soläng i Ubbhult. Ni når Miriam på info@hundpensionatsolang.se eller 0734 222828.   

Det här är en mötesplats för alla som vill ha roligt med sin hund. Hallåhund     i Hyssna erbjuder kurser inom många områden både inne och ute, de anordnar föreläsningar samt erbjuder lokaler för tävlingar, mm. Inte nog med det, det finns även en välsorterad butik med det mesta till din hund, snygga fritidskläder för främst damer och en webshop. E-post info@hallahund.se.

När husse eller matte har besvär hjälper er Sofia på Internos Friskvård & Osteopati    i Mölnlycke. Osteopater behandlar personer med olika typer av besvär. Det kan vara akuta besvär i samband med skador eller långvarig smärta orsakad av arbetsrelaterad stress och överbelastning. Några exempel är: rygg- och nackbesvär, ischias, huvudvärk, migrän,  andnings- och matsmältningsbesvär, sträckningar, muskel- och ledvärk, tennisarmbåge, idrottsskador, förslitningsskador och stress. Sofias nummer är 0702 237200 eller internos@internosfriskvard.se.

Flatterhaft Flatcoats är en uppfödning av  Flatcoated Retriever i Olsfors. En kennel som har  funnits i många år och som har fått fram otaliga viltspår- och utställningschampions såväl tjänste- och servicehundar. Kenneln finns även representerad inom bruks och lydnad.  Anneli Karlsson når  du bäst via e-post kennel@flatterhaft.se .